вр. Ленин

Групата, заминаваща за Ленин, тръгва днес 21.07.2008. Ще ги изпращаме в 19:30 на Централна гара. От името на всички пожелавам успех на Асето, Иво, Широв, Борето и Джуревеца. Периодично ще излиза инфо в сайта за това какво става с тях.

УСПЕХ!
Ники Николов

23.07.2008
“Дюнери в Истанбул, първи подкуп на полицаите в Бишкек, среднощна одисея с пиян киргизец на летището, сини върхове на хоризонта :) Aн-а все пак излетя!” – Това е текста на СМС-а, който Джу изпрати тази сутрин. Стискам палци!

Петя

Ето и един по-културен SMS от Асето:

“Ние сме в Ош, взехме самолет от Бишкек АН-24 вчера, напазарувахме всичко. Чакаме УАЗ за базов лагер. Всичко е ОК засега.”

От мен също стиснати палци:)
Ксе

26.07.08

SMS от Борката:

“Цъкаме към лагер 1, екстра сме си и сега плануваме 6 дни аклиматизация.”


Коментари

 1. ajde drujina, kusmet i hubavo vreme. da se vurnete jivi izdravi i s mnogo polojitelni emocii.

  Uspeh…!!!

 2. Успех, приятели, стискам палци, пожелавам ви незабравими и само положителни емоции! Чакаме ви с нетърпение да се връщате и да разказвате!

 3. 02 август, 11 часа. SMS от Асето. Всички са в базов лагер, добре са. Момчетата ще опитат да качат върха, нейният глезен не е много добре.

 4. Дано глезенът да е ок, стискам палци и браво за мъдрото решение да изчака!

 5. 10.08.2008
  Джуревеца се е качил до 6 500, Борето до 6 300 за другите не се знае, но всички са добре и са слезли вече в базов лагер. Следва почивка и разходки.

 6. Днес 13.08.2008 г. се чух с групата,
  всички са О.К. пътуват и след 4 дена очакват да са се прибрали в БГ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × four =