Честито, новобранци :)

Практика на курса за начинаещи 2008

Честито изпитче на всички новобранци и дано се виждаме по скалите занапред още по-често, отколкото по време на курса:)

По-долу следва:

* малко лични забележки за повишено внимание
* малко за дипломките
* малко за тази статия
* една идейка за клубно-курсово моренце:)

Гери, ще те изпитаме веднага, щом имаш възможност, преговаряй си материала:) Дени, почети си и ти малко, нетът е пълен с инфо, пък на теб малко ти мътнее логиката в теорията. Диди – а така, по-ентусиазирано, какво ми се пестиш по скалите:) Мадлен – протриващият възел може да те отърве от сериозни проблеми, преговори си го. Галинчо да внимава с пиенето:) Крис, да се стягаш и да се научиш да слагаш джаджи, момче, прахосваш се направо:) Всички сте ток и жица, само няколко общи забележки: 1) пестете малко инвентара, не претрупвайте площадките; 2) гледайте да се настаните удобно по площадките, така ще ви бъде и по-лесно да осигурявате втория. Винаги можете да се осигурите на стреме от въжето, вместо на шнура; 3) не зацикляйте само на лесните маршрути, пробвайте нови и по-трудни неща и 4) винаги можете да ни звъннете, ако ви трябва инвентар, съвет или свръзка.

Дипломите по ваше предложение ще се раздават след морето, ако някой има други идеи, да казва. Предлагам да си спретнем купонче за дипломирането:)

Тази статия няма да я трия, ако някой от вас иска да помести в нея някаква покана за общо мероприятие на курса, да звънка.

Крисо ми се обади вчера за моренцето, взел си е отпуска за цялата седмица и предлага да потеглим другия петък някъде по обяд. Стягайте багажите и на абордаж:) Място – Тюленово.

Ксе

Снимки от Нико:

LINK

Още снимки:

LINK

LINK

LINK

LINK

LINK

Снимки от Галин:

LINK

За връзка с нас по различни въпроси:

Ксе – 0897 07 97 84

Ники – 0885 03 64 30

Геле – 0878 21 07 08

Гената – 0896 59 38 79

ICQ

Ксе – 287 668 854 Xuha

Ники – 489 257 105 nikolai nikolov

Skype

Kce – kcekce26

Ники – nikolov_871


Коментари

 1. i\’m back ;)
  i shte idwam na praktikata tozi weekend.
  s kolata sym, taka che i pri men ima 3-4 swobodni mesta

 2. :))
  Вчера на клубната среща си мислехме ако е възможно да тръгнем по-рано……та чухме се с Ники Николов /който ни обича:))/ и се разбрахме за тръгване в 8.00Ч. ОТ СЪЩОТО МЯСТО.

 3. Аз съм на линия за събота и неделя. По-здрави на всички :))

 4. И аз съм на линия и двата дни. И май предпочитам в съботата да ми минава изпитванието, та да си катеря споко после:)

 5. аз също мога и 2-та дни, но предпочитам съботата за изпита.

 6. Аз няма да мога, но естествено не е фатално :) Все пак днес в 19:00 ще се видим.

 7. Нахалникът покрай курса благодари на цялото инструкторство и на всички обучаващи се, че ми позволихте да изпитам емоцията от катеренето заедно с вас. Всички скални опити бяха много яки, но съм сигурен, че най-доброто (ако това определение в катеренето важи) тепърва предстои. Честно казано нямам търпение за следващя тур, също както и за морето. Айде доскоро.
  Стьопата!!!

 8. и аз искам да благодаря на инструкторите (а и на клубните членове, които идваха и им помагаха) за супер добрия курс, на курсистите за готината компания, и специално на Ксе за голямото сърце и бекрайното гостоприемство…
  до скоро!

 9. Най-якото е, че си имам второ име и то много ми харесва:))
  Ще взема да му сложа само едно \”кралица\” отпред:))
  Хора, голямо МЕРСИ, целувки и до скоро!

 10. Курсът беше едно от най забавните неща, които са ми се случвали напоследък, много ви се радвам на всички, надявам се да катерим яко. Кога е следващият курс да се запиша пак. P.S. Стягайте се за Тюленово, че там ква зарибявка е …..

 11. Хехе, нека и аз да се присъединя към благодарностите, макар да не съм била на изпит. Благодарна съм за положителните емоции, за новите приятелства и не на последно място, за информацията, която получихме:) :p… В петък заминавам за Камен Бряг, така че до скоро …. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

two × 2 =