Преброяване на дивите зайци – 2008

или клубна алпиниада на Враца

Здравейте, мили хора, от 23.05 до 25.05 ви каня да участвате в клубна алпиниада на Враца.

За събота и неделя (24-25 май) сме ви подготвили специална програма, поради което и ще помоля всички, които имат желание да участват, да дойдат от петък, след работа примерно. За тези, които нямат транспорт, се наемам да им осигуря.

Основната цел на мероприятието е да се опознаем малко по-добре пък и да се видим всички заедно в различна от кръчмарската среда:) А иначе, предвижда се катерене, пиене на бира и всички хубави неща в тази връзка. Осъзнавам, колко непосилна идея е да се опитваме да съберем всички 30 и кусур човека по едно и също време на Враца, но все пак би било прекрасно да сме колкото е възможно повече.

По чисто организационни причини ще ми е нужно да знам колко хора ще дойдат, за да мога да подготвя всичко нужно. Затова ще ви помоля да драснете по един ред на Марина, че ще идвате или да ми звъннете, това може да се доуточни и на следващата клубна среща. Хората, които нямат транспорт също ще е добре да го кажат, за да мога да им измисля такъв :) Краен срок (свързан най-вече с подготовката на всички предвидени забави и занимавки) е 20 май – вторник.

Даката – 0885 44 79 44

Марина – marina.6o6ko@gmail.com

Коментари

 1. Има кола и три свободни места в нея и може да пътува в петък след бач.

  Приемам заявки :)

 2. Мили хора, моля ви, пишете или звъннете, че ще идвате, тъй като има подготвени някои мероприятия и е много добре да знаем по-отрано колко човека ще бъдат там. Идеята е да е малко по-организирано всичко. Който дойде в събота след 10:00 губи много… Ама наистина!
  С Данчо чакаме да ни звъннете или пишете по мейля.
  Тенкс и сий ю суун!

 3. И аз съм навитак за кола в петък вечер. Петунски, нямам ти телефона, щото нали си изгубих старата карта.

 4. Здравейте на всички.

  Много ми се иска да дойда да се видим, но не знам дали ще успея за петък вечер. Както и да е, ще се постарая да се довлека, дори и да изтърва първата вечеринка.

  Айде, със здравееееее……………..

 5. Марина ако имаш още места за петък брой ме. Телефонаът ме 0878709464 звънни да се доразбереме.

 6. Марина ако имаш още места за петък брой ме. Телефонаът ме 0878709464 звънни да се доразбереме.

 7. Sorry имах предвид Петя, не се познаваме и се пообърках малко.

 8. Яската, Марина и изглежда Ксе са при мен. Колата не е голяма и с четири раници май няма да има място за пети човек. Но вижте как ще се уговорите, ако съвсем някой е на зор, ще пробваме да се съберем.

 9. Ами добре, ако все пак се намери някакво място звънни/клипни, ако ли пък не BDZ не е лош вариант.

 10. Мали, туй разбиросване в коментите жу ма побърка:) Питунио, издирвам ти телефона в момента:) Начи, Яската ако ще е с влака, може ли да набутаме и малкото Колена негово място? Пък и Крис, ако има мегдан, но нали викаш, че е малка колата.

 11. Ами и аз съм в петък с колата.

  Засега ми е звъннал само Крис от курса. Има още 3 места :))))

 12. Никито току-що ми се обади, че ще пътува с Гената в петък сутринта… Аман от разбирания и смени на планове. Някой за многострадалната кола на Петя??

 13. Мили деца, ние с Ванката (от миналогодишния курс) също ще пътуваме с кола утре рано сутринта.
  Ако има някой окъснял дето да иска да се присъедини – нека се обади, ще имаме 1 или 2 свободни места.
  0883373102

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

3 + 10 =