Не пак, а отново

Планиниада на х. Мальовица

Някои спазват традициите, докато други ги създават:) Ето че и нашата вече традиционна декемврийска планиниада наближава своето трето поредно “издание”. Отново на хижа Мальовица, отново с награди, снежни и бирени веселби, катерене, ориентиране, пощурели деца, добри приятели, интересни презентации и какво ли не… Най-вече – с добро настроение и с любов към планината. Такава, каквато е, а не урбанизирана и пригодена за употреба от юзърите като фитнес салон – с безброй лифтове, прекопани през девствената гора писти, нощни клубове и хотели със спа.

Малка промяна в традициите – този път тенисът няма да е на маса, ами ще е на лед:) Освен това този път се очаква доста по-силно присъствие от страна на по-малките, които ще могат да се включат и в конкурса за най-оригинален костюм наравно с големите батковци и каки (и може би чичковци и лели или дядовци и баби? Нямаме възрастови ограничения:). Отново ще има бирпонг, снежнотопкови войни (дано падне хубав сняг, да не се замеряме с камъни:), снежни скулптури и иглута (Господ сняг да ни дава!), лавинно обучение, състезание по катерене… и полезни и поучителни състезания по пренасяне на дърва за горене и чистене на кухнята:)

Очакваме ви и тази година, на 12-13 декември. Мястото го знаете – хижа Мальовица; часът – от събота сутринта – 10-11:00 ч. Легловата база на хижата със сигурност НЯМА да стигне, но ЦПШ-то никъде няма да избяга, долу си е, на 30 мин. пеша, така че няма да останете неприютени по преспите. За организиране на настаняването си можете да се свържете с Катя (Екатерина Иванова) от х. Мальовица на тел. 0885 67 12 05. Доскоро!

Коментари

  1. хаха..каза си Байно…както винаги хаха..а аз не му вярвах :))))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 − 2 =