Троджи и Митко отварят магазин за екипировка!

покана

Тази седмица нашият приятел и клубен член Троджи и неговият приятел Митко откриват нов, страхотен магазин за планини и приключения в София!

Ако вашата страст са високите върхове,отвесните стени, стръмните необятни склонове, дълбоките пропасти и всяко едно свободно и екстремно кътче на Земята, то това е мястото където ще може да намерите абсолютно безкомпромисна екипировка, да споделите вашите идеи, да разкажете за вашите приключения или просто да потърсите съвет.
Магазин създаден с много любов, ентусиазъм и мотивация от хора, които обичат планините поне толкова, колкото и Вие.
В него ще може да намерите – пълната колекция на висококачествените облекла DirectAlpine, безкомпромисна freeride и bakcountry ски екипировка от Genuine Guide Gear G3, Liberty и BCA, екстремните камери GoPro, ски вакси от NST EcoWax, oбувки от La Sportiva, щеки от Leki, Masters и Kohla, ръкавици от Black Diamond и Extremites, алпийски инвентар от Camp и много друга специално подбрана и проверена от нас екипировка.

Заповядайте на официалното откриване на магазина на 18-ти Ноември от 19:00ч. Елате и се докоснете до усещането за планина, но този път в София на бул. Черни Връх 80-82.

Повече инфо: http://www.xcosports.com/index.php?section=news

Ще се видим там!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

sixteen + 16 =