Врачански дни

и вечери...

През изминалия уикенд, въпреки работната събота, отпразнувахме клубно рождения ден на Маринка на Враца и открихме катерачния сезон.

 По-скоро лятно, отколкото есенно се оказа времето на Враца. След работа, в събота вечерта се събрахме на поляната до моста. Напалихме си огън и изобщо получи се чудесно. През следващия ден подгонени от жегите се скрихме в сянката на Карлово и околните маршрути. Оказахме се четири свръзки тук и денят премина в жизнерадостни подвиквания, всякакви надъхвания и други главотии.

Венци и Чефчето показаха завидно спортно майсторство и изкатериха Медуза. С Марина и Влади бяхме на Карлово, което ни даде чудесна възможност да се насладим на тяхното изкачване. За жалост апаратът се оказа без батерия та снимките са от телефон. Това малкото, беличкото на първо въже на Медуза е Чефчето, който геройства ;)

***

Утре (21.09) пристигат турските ни приятели или поне така се очаква :) Както обикновенно не е ясно, дали пък няма да дойдат в четвъртък. Шест човека са и ще прекараме уикенда с тях на Враца, така че който иска да се включи е добре дошъл. Ще го обсъдим довечера на клубна среща. По-важното е, че Нико ще мине за 1-2 дена да ни види на път за Анкара.

Поздрави на всички и до довечера.

 

ДакатаLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

seventeen − 2 =