Тениски с клубното лого – да, ама по-късно

Във връзка с участието ни на Международния Катерачен Фестивал, който ще се проведе в Турция от 14 до 21 май, искахме да изработим рекламни материали и тениски на клуба. Помолихме всеки член на клуба да си каже желанието до неделя – 07.05.

За жалост, тениските, които поръчахме да ни направят, бяха оплескани от фирмата-изпълнител…

На бял свят успешно се пръкнаха три вида клубни лепенки (две с логото – в черно и в бяло и една с адреса на сайта) и флайъри с текст на английски език. Междувременно великите умове, които се нагърбиха със задачата да изпълнят поръчката ни за щамповане на тениските изпаднаха в умопомрачение и ни направиха 35 тениски, на които новото клубно лого е полегнало настрани… Всички разходи по бракуваните тениски, естествено бяха възстановени от фирмата, така че не се плашете. Това ви дава още време за размисъл и реакция по въпроса, дали искате да се включите към общата поръчка за клубна тениска. Ако ви осени някоя идея, може да звъннете на мен – Ксе, 0898423769, тъй като Гаджото и Яската са вече в Турция.

Тук са сложени варантите, които сме решили да бъдат- лице и гръб (емблемата ще е голяма на гърба на тениската, а надписът със сайта ще е отпред).

Има два варианта за цената:

1. Ако искате една тениска, требе да дадете 20 лева, които се броят както следва – 10 лв. за два месеца членски внос плюс 10 за тениската.
2. Ако искате 2 тениски – 30 лева, които се разпределят 10 за два месеца членски внос и 20 за двете тениски.

Тези варианти ще ни позволят да купим малко повече тениски отколкото ни трябват за да има и за напред, а и е добър начин да се поиздължим на клуба.

Разбира се може да не давате нищо и да не получите нищо:))

Желателно е да съберем парите преди да направим поръчката.

Надявам се на участието на повече от нас.
Коментари

  1. -Евалата и от мен. Най после ще се пъчим пред родни и сродни не само с велики постижения, а със сайт и емблена и всичко както си му е редът…добри намерения и трезво взети решения !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

one × two =