Отиваме с турците на Мальовица

Дето вика Сашо “ЗНАЧИ” – Петък, събота и неделя сме на Мальовица. Призовавам всички да дойдат – “НИКОЙ ДА НЕ СЕ ЧУВСТВА ИЗЛИШЕН. Имайте в предвид, че Мальовица е място за почивка, а не военен лагер. В смисъл, че нищо няма да навреди на явно безценните почивни дни. Дайте малко организация да видят турците, че тоя клуб не се състои от двама души “дееба мааму”.

За всеки ще се намери с какво да помогне -“Вервайте ми”

Мероприатието е клубно, а не лично. Сигурно сте забелязали че повече от половината клуб вече е ходил в Турция благодарение на тия хора. Всички знаем как се отнасят те към нас – помислете до колко успяваме да върнем жеста ние.
В клуба има 30 души – смешно е единици да поемат инициатива.
Можеби не всички знаят, но клубът ни е един от водещите в България замислете се ЗАЩО?

Айде стига надявам се и разчитам че ще си спомните че правим всичко за КЕФ -клуба не е задължение както и нашите приятели от Турция не са.

Ники Николов
България


Коментари

 1. Мили хора, оказва се, че имаме сериозен недостиг на помощници по цялото мероприятие. На този етап единствено Чочо, който не ни е от клуба, ще дойде за няколк дни на Мальовица. Съзнавам, че всички сме на работа и всеки си има разни ангажименти, но моля ви преценете пак дали не можете все пак да отделите няколко дена. В крайна сметка тези хора ги виждаме два пъти в годината и ще е голямо излагане ако не се появи никой от клуба, докато сме по планините. Пък и помощта далеч няма да е излишна.

 2. Айде малко по-ъпдейтнато инфо:
  Въпреки дългия ферман на Ксе, гледам, че ефектът е минимален :(
  Днес (вторник) Данчо, 4ма турци, Ксе, Венци заминават за ВРАЦА (това с Мальовица отпадна) за 1 ден. ТАЗИ вечер се връщат Ксе, Венци, Нико и Ниязи, защото утре двамата турци заминават за Чехия да катерят там. На Враца остава Даката с Ончу и Емре. Аз пътувам за Враца утре сутринта след като прибера нов турчин, който ще чакам на гарата и го закарвам с колата на Петето към Враца. С мен има място и Ники, който евентуално може би ще дойде с нас, но не е сигурен още. Връщаме се в четвъртък.
  Петъка още не сме го планирали-измислили, но ще имаме трима турци, и засега само аз+Данчо+Ники май сме на линия.

  Очаквайте продължение, или подробности как можете да сте полезни можете да получите на 0885 442 651.

  Не че искам да нагнетявам обстановката допълнително, но наистина е редно при толкова много членове в нашия клуб, да помагат когато се налага! В крайна сметка всички работим и всички нямаме кинти в излишък, но все пак…

 3. Още ъпдейт – Мъната също пътува за Враца и ще остане там през нощта заедно с Даката. Междувременно аз останах в София, че имам много хави за вършене, а няма да съм кой знае колко полезна за няколко часа на Враца. Марин и Доки дойдоха вчера на Комините след работа и Марин потвърди, че си е освободин петъка и е на линия.

 4. Хора!!
  Ново инфо!!!
  Днес си заминаха Нико и Ниязи, а утре идва Енгин. Днес всички, които са останали на Враца се прибират вечерта и утре ще сме в София на културна програма. Приемам идеи къде да ги заведа и какво да им покажа. Ники ще е с нас, засега сме толкова. В петък сутринта заминаваме на Мальовица: имаме две коли – нашата фиеста и марин с неговата кола. Приемаме попълнения, помощници и изобщо – хора, ако ви се ходи/катери/пие на Мальовица – идвайте!
  В неделя се връщаме в София и в понеделник сутринта ги изпращаме за Бърно (Чехия).
  Отново повече инфо можете да получите на моя гсм: 0885 442 651 :)
  Дихателски поздрави!
  Марина

 5. Привет на всички, турците заминаха, очаквайте по-подробно и описателно ферманче от Даката (дъ Стронг Гевезе:)

  Благодаря на Ники за писъмцето, прав е човекът, за съжаление обаче, или клубните членове не четат сайта , или просто… не ги ебе…
  аванта, майна, аванта :(
  тъпа работа

  уотевър, хев ъ найс дей всички!

 6. Здрасти! Сигурно мнението ми не означава много, затова бих бил кратък и обективен.

  1-во: Не можеш да накараш никого насила да направи каквото и да било, колкото и да се пише квото и да се говори тук в сайта, не стаа ФАКТ.
  2-ро: Все си мисля, че правим нещата за кеф и удоволствие не се състезаваме с никого камо ли с възможностите на турския клуб и начина по който те посрещат!
  3-то: Като искаме помощ, и когато някого я предлага е хубаво да се има в предвид, щото ако ли не следващ път помощ няма да я има.

  А аз благодаря на всички които правят това което ги кефи 10х

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 + eleven =