Колкото сме по-активни, толкова сме по-силни.

Тежката дума на Председателя

Приятели, във връзка с желанието ми да заздравим и активизираме клуба, въвеждам една “хава”. Към Профилите ще има картотека на клубните членове. Само искам да добавя, че всеки нормален клуб има база данни и картотека на членовете на клуба. Така всеки посетител на сайта може да види кой членува в тази организация, какви и колко възрастни са хората, кой маршрути са най-популярнии т.н..

А и ако някой търси информация за определен маршрут, може да се обърне към човека, който го е катерил и да се свърже с него за съвет. Тъй като мразя интригите, ще обявя че посочената инициатива е ПО ЖЕЛАНИЕ – който иска демек да праща, а който не – да не праща!

Под името на всеки клубен член ще пише какви маршрути е изкатерил, какви планини е обходил и ако искате колко бира е изпил и колко мацки е забил. Идеята ми е да стане очевадно кой до колко е активен.

Тази тежка мярка не цели да изгони някого от клуба или да се изтъква друг. Но си мисля, че ако участваш в един клуб освен задължението да си плащаш членския внос, би трябвало да знаеш и защо аджаба членуваш в съответната организация.

Ще ви помоля до края на декември да ми пратите малко инфо за себе си – дата на раждане, място, образование, от кога се занимавате с катерене, ако сте изкарали курс към кой клуб, какъв вид и стил на катерене предпочитате, маршрути, които сте катерили, категория, дължина, местонахождение.

Информацията може да ми пращате на inenkov79@gmail.com

На онези от вас които се вслушат в думите ми и изпратят посочените данни, обещавам награда – ще им намаля членския внос за следващата година на скромните 5 лева на месец.:))

Другата седмица е хубаво да се видим, но това ще го уточним и ще ви информирам.

Здраве и успех на всички

Иван Ненков

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

twenty − nine =