Новини и промени в клуба

Или какво бе решено на Общото Събрание на Млад Дихател

Привет на всички членове, курсисти или приятели на клуба.

Миналата седмица протече Общото събрание на Дихателите. На него избрахме нов председател – Йордан Чобанов, по-известен като Даката, нов зам.-председател – Марина Михайлова, също отговорник по инвентара и нов касиер – Асето Джамбазова.

Най-важното, което трябва да се направи тази седмица е събирането и преброяването на инвентара на клуба. След като събрахме всичко удома, в четвъртък на клубната среща ще съобщя на всички какво имаме, какво ни липсва и от какво имаме най-спешна нужда, предвид, че започна и пролетния курс за начинаещи.

Важно е да подготвим и задвижим проекта за съвместно катерене на хора от клуба с нашите турски приятели в Пакленица, Хърватска. Датите са финално избрани и одобрени – 19-28 юни.

Предстои бая сериозна организация и синхронизиране за да може да сме доволни от резултата :)

Договорихме се да направим клубен календар, в който да си вписваме планове за ходения, покорявания, премиери и изобщо някакви планове, които всеки от нас има (е, добре е да са свързани с катерене, все пак, но нямаме против да впишем и датата за сватба на Влади и Оля в него;)

Иначе на дневен ред е новият курс за начинаещи – пролет 2009, на който за първи път се събира целият инструкторски състав на Дихателите и работи тандемно :) Пожелавам на всички търпение, ведро настроение и яки емоции с новите зайци.

Хайде, със здраве!

И ентусиазъм!

Марина

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

fourteen + twelve =